Projekt Vukovar - Vodovod grada Vukovara
Na vrh stranice
Kontaktirajte nas
Vodovod grada Vukovara d.o.o
Jana Bate 4
Vukovar
email: vgv@vgv.hr
tel: 0800 85 87

Projekt Vukovar

Vodovod grada Vukovara d.o.o. je u studenom 2020. godine objavio prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za radove dovršetka izgradnje postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda grada Vukovara.
Procijenjena vrijednost buduće nabave radova iznosila je 63.200.000,00 kuna. Nakon završenog prethodnog savjetovanja u prosincu 2020. godine objavljen je poziv na nadmetanje. U postupke pregleda i ocjene ponuda uz predstavnike Vodovod grada Vukovara sudjelovali su i predstavnici Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Hrvatskih voda te jedinica lokane samouprave (Grad Vukovara, Općine Bogdanovci, Borovo i Trpinja).
Odlukom o odabiru odabrana je ponuda ponuditelja GIS Aqua Austria GmbH, sa iznosom ponude od 70.773.313,22 kune bez PDV-a.
Sa Izvođačem je potpisan ugovor te je Izvođač započeo sa rodovima 24.05.2021. dok je rok za dovršetak radova 20 mjeseci.

Naše mrežne stranice koriste internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati putem rubrike