OBAVIJEST KORISNICIMA VODNIH USLUGA - Vodovod grada Vukovara
Na vrh stranice
Kontaktirajte nas
Vodovod grada Vukovara d.o.o
Jana Bate 4
Vukovar
email: vgv@vgv.hr
tel: 0800 85 87

OBAVIJEST KORISNICIMA VODNIH USLUGA

Cijenjeni korisnici!

Vodovod grada Vukovara d.o.o. od 01.01.2023. godine mijenja raspored očitavanja potrošnje vode na cijelom uslužnom području grada Vukovara, prigradskih naselja te naseljima u Općinama Bogdanovci, Borovo, Negoslavci, Tompojevci i Trpinja.

Od 01.01.2023. godine, umjesto dosadašnjeg dvomjesečnog očitavanja primjenjivati će se očitavanje potrošnje vode svaka četiri mjeseca, odnosno, očitavanje će se vršiti u travnju, kolovozu i prosincu. U mjesecima kada se ne vrši očitavanje potrošnje vode, obračun vodnih usluga vršiti će se procjenom potrošnje prema dostupnim podacima.

Ova promjena obuhvaća sva kućanstva na uslužnom području te gospodarske subjekte u općinama Bogdanovci, Borovo, Negoslavci, Tompojevci i Trpinja.

Potrošnja vode za višestambene zgrade u Vukovaru (i Borovu naselju) te gospodarske subjekte u Vukovaru i prigradskim naseljima očitavati će se prema dosadašnjem rasporedu, odnosno, svaki mjesec.

SAMOSTALNO PRIJAVLJIVANJE POTROŠNJE VODE

Svim korisnicima vodnih usluga Vodovoda grada Vukovara na raspolaganju je više načina samostalnog prijavljivanja potrošnje vode:

Moj račun online
Besplatna usluga Vodovoda grada Vukovara d.o.o. gdje korisnici mogu prijaviti potrošnju vode, imaju uvid u stanje i promet po računu. Na uslugu se možete registrirati putem poveznice https://mojracun.vgv.hr/
Internet obrazac za prijavu potrošnje vode
Jednostavan obrazac za prijavu potrošnje vode. Obrascu možete pristupiti putem poveznice https://forms.gle/nnDcQ2CNXPYrVaPw6
e-pošta
Potrošnju vode možete prijaviti na adresu e-pošte stanje@vgv.hr
Telefon
Potrošnju vode možete prijaviti na brojeve telefona
0800 85 87; 032/424-700; 032/424-701

Za samostalno očitavanje i prijavljivanje potrošnje vode možete se registrirati telefonskim pozivom ili putem e-pošte. Korisnici koji se registriraju za samostalno prijavljivanje potrošnje vode obvezni su prijaviti potrošnju vode do zadnjeg radnog dana u tekućem mjesecu. Ukoliko korisnici ne prijave potrošnju vode do zadnjeg radnog dana u mjesecu smatrati će se da nije bilo potrošnje u tom mjesecu te će se obračunati samo fiksni dio.

Vodovod grada Vukovara d.o.o.

 

Naše mrežne stranice koriste internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati putem rubrike