Misija, vizija i ciljevi društva - Vodovod grada Vukovara
Na vrh stranice
Kontaktirajte nas
Vodovod grada Vukovara d.o.o
Jana Bate 4
Vukovar
email: vgv@vgv.hr
tel: 0800 85 87

Misija, vizija i ciljevi društva

Misija

Vodovod grada Vukovara d.o.o. osigurava korisnicima kontinuiranu, sigurnu i kvalitetnu vodoopskrbu i odvodnju uz poseban naglasak na zaštitu okoliša i razvoj cjelokupne vodnokomunalne infrastrukure.

 

Vizija

Vizija Vodovoda grada Vukovara d.o.o. je stvaranje bolje kvalitete života u društvenoj zajednici!

 

Ciljevi

Ciljevi Društva su sigurna opskrba dovoljnom količinom kvalitetne vode svih korisnika, te redovna odvodnja otpadnih voda, ispiranje i održavanje kanalizacijske mreže. Dugoročni cilj obuhvaća smanjenje gubitaka u vodoopskrbnoj mreži, razvoj vodovodne i kanalizacijske mreže, povećanje priključenosti na sustav javne vodoopskrbe i odvodnje te cjelokupni razvitak vodnokomunalne infrastrukture.

Kao cilj Vodovod grada Vukovara d.o.o. ima smanjenje utjecaja ispuštanja otpadnih voda na okoliš te postizanje uštede energije. Kako bi ostvario navedene ciljeve Vodovod grada Vukovara d.o.o. prati i kontrolira ispravnost vode, održava cjevovode i priključke, vodi računa o baždarenju i obavlja izmjenu vodomjera te radi na projektima koji će utjecati na razvitak cjelokupne vodnokomunalne infrastrukture, kao i na zaštitu okoliša.

 

Osnovne vrijednosti i principi

Društvo se u procesu ostvarenja ciljeva vodi vrijednostima i načelima: uvažavanje potreba korisnika, plaćanje obveza u rokovima dospijeća, informiranje trećih strana putem web stranice, savjesnost i stručnost u obavljanju djelatnosti.

Naše mrežne stranice koriste internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati putem rubrike