Obavijest korisnicima sustava javne odvodnje - Vodovod grada Vukovara
Na vrh stranice
Kontaktirajte nas
Vodovod grada Vukovara d.o.o
Jana Bate 4
Vukovar
email: vgv@vgv.hr
tel: 0800 85 87

Obavijest korisnicima sustava javne odvodnje

Poštovani,

Prilikom većih oborina uočeni su povećani dotoci na crpnu stanicu u koju gravitira sva otpadna voda iz kućanstava Neretvanske, Unske i dijela Bosanske ulice. Crpna stanica nije predviđena za prihvat oborinskih voda nego isključivo sanitarnih (fekalnih) te crpni bazen i same crpke nisu dovoljnog kapaciteta za prihvat oborinskih voda. Dotokom oborinskih voda postoji opasnost od ugrožavanja rada kanalizacijskih crpki, a time i funkcioniranje sustava javne odvodnje te internih dvorišnih kanalizacijskih sustava korisnika usluge javne odvodnje.

Obzirom na naprijed rečeno, a u cilju pravilnog i sigurnog funkcioniranja sustava javne odvodnje, ovim putem Vas obavještavamo kako se oborinske vode sa krovišta i dvorišta trebaju odvojiti od sanitarnih otpadnih voda kućanstava te se ne smiju upustati u interne kućne kanalizacijske sustave odnosno u sustav javne odvodnje.

 

S poštovanjem,
Voditelj odjela odvodnja:
Igor Tomić, ing. grad.

 

 Obavijest korisnicima sustava javne odvodnje

Naše mrežne stranice koriste internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati putem rubrike