Zamućenje vode u centru grada Vukovara te naseljima Mitnica i Sajmište - Vodovod grada Vukovara
Na vrh stranice
Kontaktirajte nas
Vodovod grada Vukovara d.o.o
Jana Bate 4
Vukovar
email: vgv@vgv.hr
tel: 0800 85 87

Zamućenje vode u centru grada Vukovara te naseljima Mitnica i Sajmište

Do zamućenja vode u navedenim naseljima došlo je kao posljedica izvođenja radova na prespajanju magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u Županijskoj ulici u Vukovaru koji su obavljeni u noći sa utorka na današnji dan.

Pojašnjenje:

Da bi radovi bili izvedeni, voda iz cjevovoda u Županijskoj ulici morala se ispustiti. Zbog toga je u cjevovod ušao zrak koji je prilikom ponovnog dolaska vode i promjena u tlaku – ponovne uspostave vodoopskrbe pokrenuo sve nečistoće – hrđu u magistralnom cjevovodu, a koji je izgrađen 1968.g. U sklopu Projekta Vukovar koji je pri kraju, bit će zamijenjena i ta – zadnja dionica starog magistralnog cjevovoda.

Trenutno se radi ispiranje vodovodne mreže u navedenim naseljima te očekujemo da će se uskoro stanje normalizirati. Voda je zdravstveno ispravna, molimo potrošače za strpljenje i ispričavamo se zbog navedenog.

Naše mrežne stranice koriste internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati putem rubrike